A Paestum Management Zrt. által üzemeltetett www.marchesi.hu címen elérhető weboldalon található valamennyi információ, (képanyag, grafika, termékleírás, tájékoztató szöveg) valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, valamint funkcióinak megvalósítása, a Paestum Management Zrt. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, amelyek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esnek. Ezek felhasználása, feldolgozása, másolása, átdolgozása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos Paestum Management Zrt. kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, mely jogi következményeket von maga után.

 

A Paestum Management Zrt. által üzemeltetett www.marchesi.hu címen elérhető weboldalon található információk szabadon letölthetők, megjeleníthetők, és nyomtathatók, amennyiben azok kizárólag személyes felhasználásra kerülnek.

 

Abban az esetben, ha a Paestum Management Zrt. által üzemeltetett www.marchesi.hu címen elérhető weboldalon az üzemeltető akaratától és ráhatásától független változtatás történik, akkor a Paestum Management Zrt. nem vállal felelősséget az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

 

A Paestum Management Zrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket bármilyen módon korlátozza vagy megszüntesse. A Paestum Management Zrt. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, vagy más írott vagy grafikus anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Paestum Management Zrt. kifejezetten kizárja.

 

A Paestum Management Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy nyilvánosságra hozott tartalmakért, melyekhez a Paestum Management Zrt. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

2018. július 10.